PENSIUNEA SFÂNTUL NICOLAE

Traseul pe care vi-l recomandăm pentru a ajunge la pensiunea noastră este:

București – Ploiești – Păulești – Găgeni – Plopeni – Plopeni Sat – Mălăești – Coțofenești – Vărbilău (faceți la stânga) – Livadea (faceți la stânga) – Aluniș.

Odată intrați în Aluniș, se traversează 3 poduri și imediat la al 3-lea pe stânga este Pensiunea Sf Nicolae Aluniș (în apropierea Primariei Aluniș).

Check inn 14.00 PM/ Check out-12.00 AM. In cazul in care nu anuntati ca puteti ajunge mai tarziu de orele 18.00, pensiunea noastra isi rezerva dreptul sa valorifice camera, fara a contacta oaspetele !

Deschiderea și inaugurarea traseului turistic de importanță națională, au fost realizate și la Pensiunea Sf Nicolae, un program care se bucură de un success de o importanță turistică și promovare, extraordinară.

Pe “Drumul Fructelor”, turistul intră în lumea comunității sătești, participă la sărbătorile și obiceiurile locului, intră în atelierele mesteșugarilor, unde învață câteva din arta acestora, colindă dealurile și livezile. Frumusețea patrimoniului natural, istoric și architectural se îmbină armonios. Cazările în pensiunile agroturistice și popasurile pentru degustări cu produse cu soecific autohton, participarea la acțiuni specific locului- culesul fructelor, prepararea dulcețurilor de casă pe foc de lemene, prepararea țuicii și a pălicăi, culegerea plantelor de leac, sunt cartea de vizită a locurilor la o aventură în miezul naturii.

Fax

0040244/ 510121

Persoană de contact

Mihaela Stanciu

Telefon

Rețele de socializare

SC MIKA TRAVEL & TOUR SRL

Sediul central: Ploiești, Str. Basarabilor nr. 11, Bl. K2, Parter

CUI 29775358

Reg. Com.: J29/244/2012

REZERVĂRI

VACANȚĂ CU FARMEC, LA UN CLICK DISTANȚĂ

Sf

 

 

Daca nu ești de acord să ne trimiți datele, ne poți contacta la numărul de telefon:  +40740.021.651.

PENSIUNEA SFANTUL NICOLAE - ALUNIS