PENSIUNEA SFÂNTUL NICOLAE

Sejurul dumneavoastră la Pensiunea Sf Nicolae, începe odată cu sosirea în localitatea rurală Aluniș, o zonă de deal, cu un relief interesant, cu vedere de cetină de brad și păduri de aluni, cu incredibil de albastru cer și cu liniștea de mult visată.

 Aici noi am creat pentru tine, cu drag, un loc aparte unde să fi răsfățat și unde ospitalitatea, buna dispoziție și mâncarea proaspătă sunt sectretul vacanțelor și ieșirilor tale la munte, lăsând la urmă, orice grijă, orice zgomot, orice problemă!

Odată ajunși pe tărâmul unui ținut de poveste, dedicat exclusiv celor 7 camere ale pensiunii noastre – cu o grădină înflorită atent îngrijită; o curte generoasă special concepută pentru familiile cu copii, ce se bucură de un loc de joacă perfect pentru răsfațul lor; restaurant pensiune cu mâncare proaspătă, meniul fiind conceput să te răsfețe cu preparate gătite din bucătăria tradițională, autentică, după rețetele bunicii; Bucatele sunt alese, de bună calitate- eco și sunt oferite în majoritate din gospodăria proprie sau din sat; …Și multe alte lucruri și surprize care îți vor rămâne în suflet!

Mai exact, la noi te vei bucură de vacanță departe de griji, un loc unde iți dorești ca telefonul mobil să fie înlocuit cu o ședere relaxantă, respirând un aer puternic ozonat, fiind la numai câțiva pași distanță de pădurea magnifică unde te vei bucura de clipe minunate petrecute cu tihna în sânul naturii.

Rezervările de weekend, dar nu numai, se pot face pentru un sejur de minim 2 nopti &demipensiune.

Vă așteptăm cu drag și pe dumneavoastră la Pensiunea Sf Nicolae.

CE VĂ OFERIM:

  • Construcție nouă, special deschisă pentru agroturism
  • Telefon/ fax, tv, cablu
  • Internet wi-fi
  • Living cu șemineu pe lemne
  • ciubar – cu rezerrvare (Oct- Feb apa incalzita 35-37 gr C ), sauna- cotra cost !
  • Bucătărie, bar
  • 7 dormitoare cu baie proprie
  • Terasă, foișor și grătar – barbeque,
  • Gradina de 1200 mp
  • Loc de joaca special amenajat pentru copii (leagane, tobogan, masa de ping-pong)
Toate acestea n-ar însemna nimic fără echipa noastră, gata în orice moment al zilei să facă șederea celor care ne calcă pragul cu adevărat specială. Scopul nostru este ca fiecare oaspete să rămână cu o amintire frumoasă și să se întoarcă cu drag în acest loc relaxant, dedicat confortului.

Cum iți poți începe o zi de răsfăț la pensiune? Cu o cafea aburindă, făcută la ibric, savurată pe terasa plină de flori sau în grădină de un verde strălucitor, de unde bunica de odinioară privea depărtările. Îngaduie-ți un răgaz de la tumultul cotidian și lasă-te ademenit de poveștile ei…

În zile cu soare, când vrei să te cufunzi în liniște și povești de demult, ia-ți o carte și adăpostește-te în foișorul din curtea pensiunii. Alături de un ceai delicios, după amiază iți va fi un rasfăț doar pentru tine!

Te așteptăm cu brațele deschise